Veiligheid en milieu

Veiligheid en Milieu is voor iedere personenvervoerder een belangrijk aspect. Een bus verlaat ons wagenpark pas als deze tiptop in orde is. Controle van de banden, de olie, ruitensproeiervloeistof, de koelvloeistof enzovoort zijn standaard procedures vóórdat de bus wordt vrij gegeven.

Tussentijds onderhoud besteden we uit aan de respectievelijke dealers van onze bussen (Mercedes-Benz, MAN en DAF). Op die manier zijn wij verzekerd van kwalitatief hoog onderhoud en bent u verzekerd van vervoer dat voldoet aan alle veiligheidseisen.

De milieunormen worden vandaag de dag steeds strenger. Door preventief onze wagens te laten onderhouden proberen we het milieu zoveel mogelijk te ontzien voor wat betreft schadelijke uitlaatgassen.

Als een van de weinige bedrijven zijn onze voertuigen voorzien van een GPS systeem. Dit is een volgsysteem dat de rijtijden en snelheden van de bus registreert. In geval van calamiteiten is de locatie van de bus direct te bepalen en kan de hulpverlening snel ter plekke zijn.